Preventie


De 10 meest voorkomende misverstanden over cybercrime

Als het over digitale veiligheid gaat, wordt het eigen risico vaak verkeerd ingeschat. Belangrijk is daarom om bestaande, foutieve aannames te ontkrachten. Bekijk de 10 meest voorkomende misverstanden.


Risicoklassenindeling Digitale Veiligheid

De Risicoklassenindeling voor Digitale Veiligheid  is een risicoclassificatiemodel voor het midden- en kleinbedrijf. Aan de hand van 11 vragen wordt een inschatting gemaakt hoe groot het risico is op een cyberincident. Deze inschatting bepaalt in welke risicoklasse je onderneming valt en welke maatregelen er genomen moeten worden om je digitale veiligheid op orde te hebben.

Benieuwd in welke risicoklasse jouw onderneming ingedeeld wordt? Doorloop in enkele minuten deze gratis tool en ontvang meteen een handige inventarisatie van beveiligingsmaatregelen.


De basisbeveiliging op orde

Zorg dat je cybercriminelen zoveel mogelijk buiten de deur houdt. We leggen je in drie stappen uit hoe je er voor zorgt dat jouw basisbeveiliging op orde is.


Cybercrime voorkomen per vorm

Voorkomen is beter dan genezen. Op deze pagina vind je per cybercrime-vorm uitleg over hoe je jezelf kunt behoeden voor slachtofferschap.


Cybertrainingen, bijeenkomsten en afleveringen

Wil je een cybertraining volgen of een bijeenkomst bijwonen? Op deze pagina vind je een overzicht van trainingen en bijeenkomsten over cybercrime voor ondernemers.

Ook staan er 6 afleveringen weergegeven van Cyber Sessies. 


Maak jouw eigen website met JouwWeb