Homepagina » Preventie » Cybertrainingen, bijeenkomsten en afleveringen

Cybertrainingen, bijeenkomsten en afleveringen

Wil je een cybertraining volgen of een bijeenkomst bijwonen? Hieronder vind je een overzicht van trainingen en bijeenkomsten over cybercrime voor ondernemers. 

Ook staan er 6 afleveringen weergegeven van Cyber Sessies.


Cybertrainingen

Het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland heeft samen met ondernemers online en fysieke trainingen opgezet, waaronder over cybercrime. De training is aan de praktijk gerelateerd. Dit moet ervoor zorgen dat de trainingen aansluiten bij de behoefte van het bedrijfsleven. 

Tijdens de masterclass Cybercrime praten ethische hackers deelnemers bij over de ins en outs van dit onderwerp en over cybersecurity. Deze hackers staan met hun kennis dagelijks Nederlandse toporganisaties bij op dit gebied, geven een kijkje op het darkweb en confronteren deelnemers met de gevolgen van hun internetgedrag.

Klik hier voor meer informatie.


Cyberbijeenkomsten

Congres: 'better safe than sorry'

Om te voorkomen dat ondernemers slachtoffer worden van cybercrime, wordt er onder leiding van Ewout Genemans het gratis 'better safe than sorry' congres georganiseerd. De inloop van de congressen is vanaf 16:30 met diner. De congressen eindigen om 20:15 met aansluitend een netwerkborrel.

Het congres vindt plaats op de volgende data en locaties:

  • 17 mei (Stellendam)
  • 18 mei (Heinenoord)
  • 30 mei (Spijkenisse)

Voor de inschrijving en het programma kan je hier terecht.

Infoavond over veiligheid en cybercrime

Speciaal voor ondernemers in Zeeuws-Vlaanderen wordt donderdag 19 mei een bijeenkomst gehouden over veiligheid en cybercriminaliteit, zaken die van groot belang zijn voor de continuïteit van bedrijven.

Tijdens de infoavond zal onder andere een paneldiscussie plaatsvinden met Annemarie van Gaal. Ook zijn Xander Koppelmans, gehackte ondernemers, en Adryo Toorians, coördinator maatschappelijke weerbaarheid ondermijnende criminaliteit bij de gemeente Tilburg aanwezig. 

De infoavond begint om 19:00 uur en vindt plaats in de Halle aan de Rooseveltlaan 1a in Axel.

Klik hier voor meer informatie.


Cyberafleveringen

Cyber Sessies - RTL Z

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6